Thursday, September 17, 2009

SEMOGA AMALAN DITERIMA & BEROLEH KETAQWAAN

Alhamdulillah, segala perancangan dan program sempena Ramadhan yang dirancang oleh PASTI Kedah telah berjaya dilaksanakan.
Majlis Tadarus bersama Muslimat Kedah serta masyarakat awam telah dilaksanakan di permulaan Ramadhan. Diikuti dengan Majlis Berbuka Puasa ALP PASTI, serta sumbangan kepada ibu tunggal dan anak-anak yatim hasil sumbangan badan korperat juga dapat dilaksanakan di Kompleks PAS Kedah pada 12hb Sept 2009 baru-baru ini.
Semalam satu program ringkas telah diadakan di Markaz PAS Pokok Sena, penyampaian "duit raya" kepada guru-guru PASTI kedah yang disampaikan oleh Ketua Dewan Pemuda PAS Negeri Kedah Ustaz Ahmad bin Yahya. Duit raya ini adalah sumbangan peribadi YAB Dato' Seri Menteri Besar, yang juga merupakan Pesuruhjaya PAS Kedah.
PASTI Kedah masih lagi mengharapkan sumbangan daripada semua pihakterutamanya untuk pembangunan dan pembaikan premis-premis PASTI di Kedah yang memerlukan. Hasrat PASTI Kedah untuk mendirikan "WISMA PASTI KEDAH" juga memerlukan sokongan dan sumbangan mereka yang budiman dan bermurah hati. Sumbangan boleh disalurkan di akaun BIMB 02011010047132 atas nama PASTI Kedah. Kepada semua pihak yang bermurah hati menderma, diucapkan jutaan terima kasih.

# mohon maaf tiada gambar dipaparkan bagi program yang dilaksanakan. Pihak kami akan cuba paparkan selepas ini.

No comments: